Er dit trægulv slidt og gammelt eller er der spor af ormehuller, så kan en sæbebehandling forny gulvet med en lysere og en mere naturlig overflade. GT Gulv udfører sæbebehandling og andre typer af gulvbehandling for vores kunder nær Tilst, Aarhus og Skanderborg.

Der er flere gode grunde til at efterbehandle og vi kan hjælpe dig med alt indenfor behandling af gulve. Vi tilbyder også oliebehandling og ludbehandling af dine gulve og vi er altid klar med råd og vejledning omkring efterbehandling af gulve.

Indhent et gratis tilbud

Modstandsdygtigt gulv med sæbebehandling

Når en sæbebehandling er udført på den rigtige måde, vil dit gulv blive mere modstandsdygtigt. Til gengæld vil det kræve mere rengøring af dig, da det skal vaskes meget oftere end et gulv, som er behandlet med olie eller lak. 

Hvis dit gulv i forvejen er ludbehandlet, vil gulvet få en svag gullig nuance. Du kan dog investere i en mere speciel sæbe med et hvidt pigment, som vil bibeholde det hvide og rene udtryk i gulvet. 

Vedligehold og rengøring efter sæbebehandling

Det er muligt at vedligeholde et gulv, som er sæbebehandlet, men vi vil dog altid anbefale en anden behandling oven på sæbebehandlingen. En efterbehandling med lak, olie eller lud vil gøre vedligeholdelsen af gulvet nemmere.

Når du skal rengøre et gulv som har fået sæbebehandling, skal du feje gulvet med en blød kost eller bruge et børstemundstykke på støvsugeren. Dette er for ikke at komme til at ridse gulvet unødvendigt. Gulvet skal vaskes med samme sæbe som ved sæbebehandlingen af gulvet. Du kan indimellem vælge at bruge sæbespåner, som renser gulvet og giver det en modstandsdygtig overflade. 

Få et tilbud på sæbebehandling af dit gulv

Er du i tvivl om noget eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på sæbebehandling. Så tag kontakt til GT Gulv. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle dig mere om dine muligheder.

Ring til os allerede i dag på 60 16 77 71 eller send en mail til gt-gulve@gotmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.