Når du vælger at oliebehandle dit gulv, får det en silkemat overflade. Denne overflade er modstandsdygtig over slid og snavs. Oliebehandlingen trænger ned i træets porer og træets naturlige glød bliver fremhævet.

Vi er eksperter i alt inden for gulvbehandling og gulvservice. Vi tilbyder også andre former for efterbehandlinger af gulve med eksempelvis lud eller sæbe. Vi har allerede mange tilfredse kunder nær Tilst, Aarhus og Skanderborg. Vores kunder har givet os Håndværker.dk Prisen i 2019 og 2020.

Hvorfor give gulvet en oliebehandling?

Med en oliebehandling af trægulvet bliver træets porer mættet. Det gør at trægulvet ikke er så modtagelig overfor snavs. Olien kommer til at ligge som en film, så træet ikke udtørrer og bedre kan klare slid. 

Olien man vælger til oliebehandling kan både være en hærdende og en ikke hærdende træolie. Der er fordele og ulemper ved begge typer af olie og vi rådgiver dig gerne til valget af træolie, som passer til dit gulv og dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Vedligeholdelse efter oliebehandling

Gulv der har fået en oliebehandling, bør dagligt fejes eller støvsuges. Kosten skal være blød og støvsugeren bør have et børstemundstykke på, så man undgår at ridse gulvet unødvendigt. Man kan også tør-moppe gulvet, så længe moppen ikke gør brug af microfiber.

Derudover bør man en gang i ugen vaske trægulvet med så lidt vand som muligt. Dette er kun for at fjerne det snavs, som ikke er taget ved den daglige rengøring. Det er muligt at vaske gulvet mere en gang i ugen, men det anbefales ikke, da trægulvet ikke bryder sig så meget om vand. 

 

Indhent et tilbud på oliebehandling af dit gulv

Har du spørgsmål til oliebehandling af gulve eller ønsker du at indhente et tilbud på oliebehandling af trægulv. Så tøv ikke med at tage kontakt til GT Gulv. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 60 16 77 71 eller sende en mail til gt-gulve@hotmail.com. Du kan også sende en besked til os via vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.