Letslibning af gulve i Aarhus

Har dit trægulv fået ridser eller trænger det blot til en genopfriskning?

Så tilbyder vi hos GT Gulv letslibning af dine gulve. Hos GT Gulv har vi over 15 års erfaring i gulvbranchen, og vi står altid klar til at hjælpe kunder i Aarhus, Tilst, Skanderborg og omegn. Så hvis du søger et erfarent gulvfirma til at stå for afslibning af terrasse, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Få flotte trægulve med letslibning

Hvis dit trægulv har fået ridser og mindre skrammer, så er det ofte nok med en letslibning af gulvet. En letslibning er en fordelagtig måde at give sit gulv nyt liv, uden man skal i gang med den helt store afslibning af gulvet. Dette gør denne type slibning fordelagtigt, hvis man blot ønsker at friske gulve op.

Med en letslibning er gulvet vil overfladen af dit gulv blive slebet, så de kan fremstå som var de helt nye. Efter en letslibning vil vi altid anbefale, at man får efterbehandlet gulvet. Vi tilbyder både lakering af gulv, ludbehandling af gulv, oliebehandling af gulv og sæbebehandling af gulv.

Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os.

Fordele ved letslibning af gulve

Letslibning af gulve kaldes også mellemslibning og finslibning. Denne type ydelse er ikke nær så omfattende som f.eks. en reel afhøvling af gulvet. En anden fordel er letslibning af gulvet er billigere end hvis hele gulvet skal afhøvles. 

Det kan være svært at vide præcis hvilken type slibning der er behov for. Med vores mange års erfaring indenfor branchen står vi altid klar til at besigtige din opgave og komme med råd og vejledning.

Hvad koster en letslibning af gulvet?

Prisen på en letslibning af gulvet afhænger af forskellige faktorer, da der ikke er to gulve der er helt ens. Disse faktorer er blandet andet:

  • Hvor mange m2 skal der slibes?
  • Hvad er standen på gulvet
  • Skal der laves en efterbehandling?

Uanset hvad vil vi altid sørge for at du får den helt rigtige pris på din opgave.

Få et godt tilbud på letslibning af gulve

Uanset om du har brug for råd og vejledning, eller du ønsker at vi skal stå for letslibning af dine gulve, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 60 16 77 71 eller sende en mail til gt-gulve@hotmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med en pris på netop din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.​