​Ønsker du at bevare trægulvets naturlige farve samtidig med, at du får en slidstærk og robust overflade, så er en lakering af gulvet løsningen. Lakeringen kan holde i mange år alt efter brugen og det er nemt at rengøre.

GT Gulv står klar til at hjælpe dig og vi har mange glade kunder nær Tilst, Aarhus og Skanderborg. Vores kunders tilfredshed er grunden til at vi har vundet Håndværker.dk Prisen i 2019 og 2020. 

Har gulvet brug for afslibning eller afhøvling inden vi går i gang med behandlingen, så er vi også klar til at være behjælpelige med det. Antallet af lag med lak afhænger af, hvad rummet bliver brugt til. Vi anbefaler dog tre gange lak for bedre beskyttelse og længere holdbarhed.

Kontakt os og hør mere

Lakering af gulv giver optimal beskyttelse

Når du vælger lakering af gulv, giver du dit trægulv den bedste beskyttelse. Lakeringen bevarer og fremhæver trægulvets naturlige farver. Samtidig forsegler det gulvet, så det bedre kan tåle slid, snavs og gulvvask så længe lakken er intakt. 

Når man får lakeret sit gulv, kan man vælge mellem tre forskellige glansgrader: Mat (ultramat), halvblank (halvmat) og blank. Vi arbejder oftest med lak på vandbasis, som er miljøvenlig og modstandsdygtig overfor almindelige rengøringsmidler. 

Få et uforpligtende tilbud

Vedligehold efter lakering af gulv

Når dit trægulv er lakeret skal det rengøres med et neutralt rengøringsmiddel. Hvis lakeringen begynder at være slidt og trist at se på, er det nødvendigt med en genlakering inden lakeringen bliver helt slidt ned. 

Det er også muligt at få sit gulv oliebehandlet. På den måde forbliver gulvet smuk og naturligt. Behandlingen beskytter gulvet mod pletter og snavs, men overfladen er dog ikke lige så slidstærkt som ved en lakering. 

Lakering af gulv pris

Prisen for lakering af gulv kommer an på hvor stor gulvet er, og om der skal laves anden behandling af gulvet inden det kan lakeres. Derfor kan vi ikke give dig en fast pris på lakeringen af gulvet, før du har kontaktet os og vi kender opgavens omfang. Kontakt os derfor i dag, for at få den bedst mulige lakering af gulv pris.
 

Få et tilbud på lakering af gulv

Vil du gerne have et tilbud på lakering af gulv eller har du spørgsmål, som du ønsker besvaret? Vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning og du kan altid få et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 60 16 77 71 eller på mail gt-gulve@hotmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.