Gulvafslibning i Aarhus

GT Gulv har mere end 15 års erfaring med gulvafslibning og både i 2019 og i 2020 var vi hos GT Gulv vindere af Håndværker.dk Prisen. Vi er derfor din førende gulvmand i området nær Tilst, Aarhus og Skanderborg.

Vi har arbejdet med gulvafslibning både i erhvervsejendomme, ældre charmerende lejligheder og unikke villaer. Du kan derfor trygt overlade afslibningen af dit gulv til os, da vi sikrer god kvalitet til en fair pris. 

Kontakt os og hør mere

Gulvafslibning fremhæver gulvet

Med en gulvafslibning kan du fremhæve trægulvets naturlige struktur. Du kan også vælge at ludbehandle gulvet for et mere moderne look. Uanset hvordan du vælger at efterbehandle dit trægulv, så sørger vi for en professionel gulvafslibning for et flot og renoveret trægulv.

Vi har udelukkende fagudlærte gulvslibere, som alle er rutineret indenfor alle former for gulvbehandling. Det er vigtigt for os, at vi giver vores kunder en kompetent vejledning og rådgivning.

Gulvafslibning pris

Prisen for gulvafslibning kan være forskellig fra gulv til gulv. Prisen for slibning af gulv er afhængig af gulvet og størrelsen på gulvet som skal afslibes. Uanset hvad vil vi altid sørge for at skræddersy den løsning som passer til dig og dit gulv. 

Vedligehold efter gulvafslibning

Når vi er færdige med gulvafslibningen og der er slebet ned til det rene og originale gulv, er der forskellige muligheder for overfladebehandling. Det kan eksempelvis være sæbebehandling eller oliering.

Hvis gulvet er meget ujævn inden vi overhovedet går i gang, tilbyder vi også gulvafhøvling i høj kvalitet. Uanset hvilken stand dit gulv er i, er vi behjælpelige med vedligeholdelse og behandling af trægulve. 

Få en pris på gulvafslibning

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker du at få en pris på gulvafslibning i Århus, Tilst eller Skanderborg, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi møder alle vores kunder med et lyttende øre og svarer gerne på alle spørgsmål omkring slibning af gulv med faglig ekspertise.

Du kan ringe til os på telefon 60 16 77 71 eller sende en mail til gt-gulve@hotmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med en pris på afslibning af dine gulve. Vi ser frem til at høre fra dig.​