Har dit gulv fået en ujævn overflade, så kan gulvafhøvling være løsningen. Der kan være flere grunde til, at dit gulv har fået en ujævn overflade og det derfor er nødvendigt med en professionel gulvafhøvling. Måske har dit gulv en tyk overflade af skibslak eller fernis. Eller har dit trægulv bølger og buer, fordi det er så ujævn? Så er det med stor sandsynlighed en afhøvling af gulvet der skal til.

GT Gulv står altid klar til at hjælpe dig med professionel gulvafhøvling i området omkring Tilst, Aarhus og Skanderborg. Vi står også klar til at hjælpe dig med forskellige former for behandling af gulve, som eksempelvis ludbehandling eller sæbebehandling

Kontakt os og hør mere

Afhøvling af gulv med sans for detaljerne

Ved afhøvling af gulve er det typisk nødvendigt at høvle 2-4 mm af gulvets overflade. Det er for at gøre overfladen helt jævn og pæn. Den første del af gulvafhøvlingen foregår med knive, hvorefter gulvet bliver slebet med meget fint sandpapir. 

For os er det vigtigt, at vi giver dig det bedst mulige resultat, så du får et pænt trægulv. Derfor bruger vi de nyeste maskiner til afhøvling af gulv, da vi mener det giver vores kunder det pæneste resultat. 

Efterbehandling efter gulvafhøvling

Når processen med gulvafhøvling er færdig, er der flere muligheder for efterbehandling. Vi er eksperter inden for oliering, lakering og ludbehandling af trægulve og står altid klar til at rådgive dig, hvis du har spørgsmål til efterbehandling er trægulve. 

Kundernes tilfredshed og glæde er vores vigtigste fokus. Vi gør hvad vi kan for at imødekomme både din smag og dine ønsker. Det ses ved, at vores glade og tilfredse kunder har givet os Håndværker.dk Prisen både i 2019 og 2020. 

Kontakt os for en pris på gulvafhøvling

Har du brug for råd og vejledning eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling? Så tøv ikke med at tage kontakt til GT Gulv. Da der ikke findes to ens gulve, har vi ikke faste kvadratmeterpriser, men vi giver altid prisgaranti på vores tilbud. 

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 60 16 77 71 eller sende en mail til gt-gulve@hotmail.com. Du kan også sende os en besked via vores kontaktformular. Uanset hvordan du kontakter os, vender vi altid tilbage inden for 24 timer.