Er din trappe og dens trin ved at se slidte og triste ud, så kan en afslibning være løsningen. GT Gulv er klar til at hjælpe dig med en afslibning af trapper og dens trin, så den kan få et nyt liv. Vi går altid op i at udføre vores opgaver i høj kvalitet og give vores kunder en god service. 

Vi har stor erfaring med afslibning af forskellige slags og kan også hjælpe med afslibning af borde. Nær Aarhus, Tilst og Skanderborg har vi allerede mange tilfredse kunder, som har givet os Håndværker.dk Prisen i 2019 og 2020. 

Kontakt os og hør mere

Hvordan foregår afslibning af trappetrin?

Afslibning af trappen foregår lidt på samme måde, som ved afslibning af et trægulv. Processen starter med en grovslibning for at fjerne den slitage, som har bygget sig op på trappetrinene samt den tidligere behandling, som de har fået.  

Derefter skal trappen igennem finslibning, så overfladen på trinene som bliver helt fint og glat. Den finere afslibning betyder også, at gulvet er klar til den efterbehandling, som du ønsker at give trappetrinene.

Efterbehandling og afslibning af trapper

Når hele processen med afslibningen er færdig, bliver trappetrinene støvsuget, så de er klar til den efterbehandling, som du ønsker at give trappen. Der er fordele og ulemper ved de forskellige behandlinger og vi vejleder dig gerne til det rette valg. 

Alt efter hvilken træsort trappetrinene er i og hvilket resultat du ønsker for trappetrinene, er der mulighed for efterbehandling med både lak, sæbe, lud og olie. Uanset hvilken behandling du vælger til din trappe, så beskytter den mod slitage.  

Få en pris på afslibning af dine trappetrin

Hvis trappetrinene har brug for en afslibning, så kan du altid få et uforpligtende tilbud hos GT Gulv. Vi står også gerne klar med rådgivning og står til rådighed til at svare på de spørgsmål du måtte have til slibningen eller efterbehandlingen.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 60 16 77 71 eller sende en mail på gt-gulve@hotmail.com. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.