Afslibning af terrasse i Aarhus, Tilst, og Skanderborg omegn

Er din træterrasse begyndt at se lidt slidt eller kedelig ud?

Så vil vi hos GT Gulv anbefale, at du får lavet afslibning af din terrasse. Hos GT Gulv har vi over 15 års erfaring i gulvbranchen, og vi står altid klar til at hjælpe kunder i Aarhus, Tilst, Skanderborg og omegn. Så hvis du søger et erfarent gulvfirma til at stå for afslibning af terrasse, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Afslibning af terrassen giver den nyt liv

Der kan være mange grunde til, at man bør få lavet afslibning af træterrassen. Da terrassen er et af de områder, der konstant bliver udsat for vind og vejr, kan terrassen begynde at se kedelig og slidt ud. Dette kan resultere i, at man ikke vil benytte den og det at skulle vedligeholde den kan blive en uoverskuelig opgave. 

Når du vælger at få afslebet din træterrasse giver du den nyt liv. Dette gør, at den bliver langt mere indbydende. Terrassen er et perfekt sted at nyde de varme sommeraftener med familien og venner. Vi mener derfor, at det er en god ide at få den vedligeholdt.

Udover man får en flot terrasse, så er det også langt billigere at få foretaget afslibning af terrasse, end det er at få lagt en helt ny terrasse. 

Lad os stå for afslibning af din træterrasse

Som nævnt har vi hos GT Gulv mange års erfaring indenfor gulvbranchen. Vi har hjulpet masser af kunder i Aarhus, Tilst, Skanderborg og omegn med ikke blot afslibning af terrasser, men også afslibning af gulve, bordebordplader og trapper

Hos os er kundens tilfredshed og ønsker i absolut højsædet. Vi har stor stolthed indenfor vores fag, så vi forlader først en opgave når begge parter er tilfredse med resultatet af vores arbejde.

Hvad koster en afslibning af terrasse?

Når det kommer til prisen på afslibning af terrasse, så er der sjældent to opgaver eller terrasser, der er ens. Derfor er det ikke nogen fast pris på sådan en behandling. Der er visse faktorer der vil påvirke prisen såsom:

  • Hvor stor er den pågældende terrasse?
  • Hvad er den nuværende stand på terrassen?
  • Skal terrassen efterbehandles?

Uanset hvad din opgave er, så tager vi gerne en uforpligtende snak om opgaven, så du ender med at få den helt rigtige pris.

Få et godt tilbud på afslibning af din træterrasse

Uanset om du har brug for råd og vejledning, eller du ønsker at vi skal stå for afslibningen af din træterrasse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 60 16 77 71 eller sende en mail til gt-gulve@hotmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med en pris på afslibning af din terrasse. Vi ser frem til at høre fra dig.​