Har du et træbord eller en bordplade i træ, som trænger til en afslibning? Så lad GT Gulv klare opgaven. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunde nær Tilst, Aarhus og Skanderborg. Derudover har vi vundet Håndværker.dk Prisen i 2019 og 2020.

Vi er eksperter i alt indenfor behandling af trægulve og kan derfor også tilbyde afslibning af trappetrin i træ. Vores fokus er altid at levere opgaver i høj kvalitet og vi står altid klar til at give vores kunder råd og vejledning, når de har brug for det.

Kontakt os og hør mere

Afslibning giver bordet nyt liv

Borde og bordplader er ofte udsat for mange ridser og skrammer grundet deres daglige brug. Derfor kan en afslibning af bordpladen, give bordet nyt liv og opfriske det så det igen får et indbydende udseende. 

Når du lader os stå for afslibning af dit bord, så ved du at det bliver gjort af professionelle slibere og maskinerne, der bliver brugt, er de nyeste maskiner, så vi kan være sikker på, at du får det bedste resultat. 

Efterbehandling efter afslibning

Fordi en bordplade i køkkenet eller på spisebordet bliver udsat for daglig slid, er det en god ide at give overfladen en behandling med eksempelvis lak eller olie. På den måde bliver overfladen mere modstandsdygtig over for slidtage. 

Alt efter hvilken træsort bordet eller bordpladen er i, er der forskellige muligheder for efterbehandling. Hvis du er i tvivl om, hvilken efterbehandling der er den rette for netop den træsort du har, så er vi altid klar med rådgivning til dig.  

Hvad koster afslibning af et bord?

Ingen borde er ens og derfor kan det være svært at give en fast pris på afslibning inden vi ved mere om hvor slidt det er og størrelsen på det. Af samme grund tilbyder vi altid at give vores kunder et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 60 16 77 71 eller på mail gt-gulve@hotmail.com. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.